Cookie - og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering   

 Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

http://danskemedier.dk/digital/frq3rdparties/

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

 

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  mail@fisto.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til  Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

 

FISTO ApS

Digevænget 23

8330 Beder

 

Telefon: 93 50 80 90

Email: mail@fisto.dk

A

Aleksander

21.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fin nettbutikk med mange varer å velge mellom. Selv liker jeg hus og have samt verktøy, så her var det blink for min del :-)

Trustpilot
Tom Hansen

Tom Hansen

15.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Købte t-shirt game og kan klart anbefale dem de koster en lille smule mere men kvaliteten er også i top. Samt Proactive Tight 7-pack Bamboo/elastan super lækkert, alle pengene værd samt hurtig levering ikke sidste gang jeg handler her. Tak

Google
H

Hanne Marion Vibeholm

12.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Levering til tiden - og som lovet. Har handlet flere gange hos Fisto. Er fuldt tilfreds!

Trustpilot
A

Anders

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God service og hurtig levering

Trustpilot
?

Åse Jørgensen

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Rigtig god sted og handle jeg er godt tilfreds med jer håber også andre blive lige så glad for jer h Åse i

Trustpilot
R

Rasmus Hauthoner

11.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fantastisk firma. Hurtigt levering. Go services. Intet dårligt at sige.

Trustpilot
L

LIS ROBES LIS ROBES

10.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtigt levering og lige til døren tak for det

Trustpilot
J

Jørgen Fladegård Jensen

10.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fint leverance nemt.

Trustpilot
J

John Julstrøm

10.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Bestilte ID t time model 510 T shirt i størrelse og farve som jeg gerne ville have. Super t shirt og til god pris leveret til pakkeshop. Bestiller helt sikkert ved Fisto igen

Trustpilot
H

Henrik Olesen

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Der var et problem undervejs, men Fisto.dk løste det til min fulde tilfredshed. tak for tilliden

Trustpilot
K

Kristian

09.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Godt udvalg - god service - hurtig levering ....... kan ikke gøres bedre :)

Trustpilot
Dorthe Søderberg

Dorthe Søderberg

05.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering, god kvalitet og passende størrelser :-)

Google
Kristian Kaa

Kristian Kaa

05.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Kan ikke gøres bedre :)

Google
H

Hanne Marion Vibeholm

05.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Levering af varer som lovet -

Trustpilot
J

Jens Jensen

04.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Lækre t-shirt, passer godt med størrelser og dejlige at have på, jeg er spændt på hvordan de er når de bliver vasket, men mon ikke det er ok, det virker i hvertfald som en god kvalitet.

Trustpilot
D

Dennis espensen

02.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Varen kommer bare hurtigt og kvaliteten er helt perfekt kan klart anbefales fem stjerner herfra

Trustpilot
L

Lis B

01.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fisto.dk har et super udvalg af t-shirts, hættetrøjer og strømper blandt meget andet. Jeg fandt min ynglings hættetrøje hos dem - har ledt efter den mange andre steder. Men nu ved jeg hvor jeg kan købe den. Super fin service og hurtig levering.

Trustpilot
B

Benny Nielsen

01.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Det var fordi i ha min træ sko

Trustpilot
A

Anette Nielsen

01.04.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Det fungerede fint det hele - ingen problemer

Trustpilot
P

Palle Risager Schalck

31.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig og præcis levering god kvalitet

Trustpilot
L

Lene Sørensen

30.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig ekspedition

Trustpilot
Erik Larsen

Erik Larsen

29.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Nem bestilling og hurtig levering

Google
P

Poul

29.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

God kvalitet! Hurtig leverance! Yderst fornuftig pris!

Trustpilot
K

karsten larsen

28.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Lige efter bogen.

Trustpilot
Jane Bundgaard

Jane Bundgaard

27.03.2024.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fin kvalitet modtageren blev glad for pakken, og det er det vigtigste

Google
© 2024 by FiSTO ApS. All rights reserved.