Om Fisto.dk

Forkælelse til vores kunder  

Hos Fisto.dk har vi sat det som mål at tage forkælelse af vores kunder til nye højder. Vi vil gerne være dit foretrukne sted at handle.

Vi sætter en stor ære i at finde de rigtige produkter til både herrer, damer og børn, men i høj grad også til både fritid, sport og job.

Vi har sågar produkter til både hjem og bolig – naturligvis i høj kvalitet og med fokus på design, holdbarhed og tidens trends. Vi har gjort det let for dig at handle alt det, som du lige står og mangler på ét og samme sted.

Attraktive firmaaftaler

Vi har sørget for et væld af gode forhandleraftaler, så du altid kan få skarpe priser. Vi tilbyder ud over salg til private også attraktive firmaaftaler til virksomheder, organisationer og klubber.

Mr. Fisto kører gerne turen til netop din virksomhed, så vi sammen kan finde præcis den løsning på bl.a. arbejdstøj, arbejdssko, tilbehør m.m., der matcher virksomhedens behov, ønske om kvalitet og ikke mindst økonomi.

Giv os et kald allerede i dag på tlf. 93 50 80 90 eller skriv til Mr. Fisto på mail@fisto.dk.

Kvalitet, god service og hurtig levering

Først og fremmest er Fisto.dk mester på kvalitet, god service og hurtig levering – vi har bl.a. gjort det muligt for alle, der handler online ALTID at kunne se, hvor mange varer, der er på lager, og hvad den forventede leveringstid er.

Her finder du et team af engagerede medarbejdere, der vil stå på hoved og hænder for at gøre din shopping-oplevelse helt unik.

Vi har tilmed mere end 25 års erfaring i branchen, så vi har altid masser af forkælelser og gode tilbud i ærmet.

Mere end 25 års erfaring

Vores egen Mr. Fisto har ikke mindre end 25 års erfaring i branchen. Med flere tusinde kunder i bagagen indenfor både privat salg og erhverv og med erfaring med salg til mere end 25 lande, så har han formået at ligge grundstenene for det perfekte køb. Det skal ALTID være en god oplevelse, når du handler hos Fisto.dk.

Team bag FISTO ApS

Mikkel Christiansen

CEO / Owner

SÆLGER

Thomas Veng

Automate- & digitaliserings ekspert

Anja Nielsen

Head of Content

Pia Nielsen

Bogholder

NS System A/S

Tekstiltryk- & broderi partner

NS System A/S

Tekstiltryk- & broderi partner

NS System A/S

Tekstiltryk- & broderi partner

NS System A/S

Tekstiltryk- & broderi partner

NS System A/S

Tekstiltryk- & broderi partner

NS System A/S

Tekstiltryk- & broderi partner

Hvad betyder Fisto?

Måske du kender udtrykket ”The Sky is the Limit”. Her kan du stile så højt, at du når stjernerne. Hos Fisto.dk har vi endnu større ambitioner. Vi vil både være de største og de bedste – vi vil ligefrem være ”Masters of the Universe”, når det gælder online shopping.

Rent faktisk stammer navnet fra en figur med navnet Fisto i den populære serie ”Masters of the Universe”. Vi vil gerne stile højt – også, når det gælder både sortiment og forkælelse af vores kunder.

Stort engagement

Ingen ordrer er for store eller for små for Fisto.dk. Alle ordrer bliver behandlet med største professionalisme og engagement, hvad enten du handler som privat eller får en attraktiv firmaaftale.

Vi forkæler ikke bare med kendte og professionelle mærker, høj kvalitet og hurtig levering – vores service strækker sig også over en fantastisk kundeservice og et væld af oplysende videoer, hvor du kan se mange af vores produkter.

Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores spændende univers af produkter. Og har du spørgsmål, så står Mr. Fisto klar til at hjælpe dig med en ren win-win handel.

God shopping

Med venlig hilsen

Mr. Fisto + team

Masters of the Universe ;-D

© 2023 by FiSTO ApS. All rights reserved.