Om Fisto.dk

Forkælelse til vores kunder  

Hos Fisto.dk har vi sat det som mål at tage forkælelse af vores kunder til nye højder. Vi vil gerne være dit foretrukne sted at handle.

Vi sætter en stor ære i at finde de rigtige produkter til både herrer, damer og børn, men i høj grad også til både fritid, sport og job.

Vi har sågar produkter til både hjem og bolig – naturligvis i høj kvalitet og med fokus på design, holdbarhed og tidens trends. Vi har gjort det let for dig at handle alt det, som du lige står og mangler på ét og samme sted.

Attraktive firmaaftaler

Vi har sørget for et væld af gode forhandleraftaler, så du altid kan få skarpe priser. Vi tilbyder ud over salg til private også attraktive firmaaftaler til virksomheder, organisationer og klubber.

Mr. Fisto kører gerne turen til netop din virksomhed, så vi sammen kan finde præcis den løsning på bl.a. arbejdstøj, arbejdssko, tilbehør m.m., der matcher virksomhedens behov, ønske om kvalitet og ikke mindst økonomi.

Giv os et kald allerede i dag på tlf. 93 50 80 90 eller skriv til Mr. Fisto på mail@fisto.dk.

Kvalitet, god service og hurtig levering

Først og fremmest er Fisto.dk mester på kvalitet, god service og hurtig levering – vi har bl.a. gjort det muligt for alle, der handler online ALTID at kunne se, hvor mange varer, der er på lager, og hvad den forventede leveringstid er.

Her finder du et team af engagerede medarbejdere, der vil stå på hoved og hænder for at gøre din shopping-oplevelse helt unik.

Vi har tilmed mere end 25 års erfaring i branchen, så vi har altid masser af forkælelser og gode tilbud i ærmet.

Mere end 25 års erfaring

Vores egen Mr. Fisto har ikke mindre end 25 års erfaring i branchen. Med flere tusinde kunder i bagagen indenfor både privat salg og erhverv og med erfaring med salg til mere end 25 lande, så har han formået at ligge grundstenene for det perfekte køb. Det skal ALTID være en god oplevelse, når du handler hos Fisto.dk.


Team bag FiSTO ApS

Mikkel Christiansen

CEO / Owner

SÆLGER

Thomas Veng

Automate- & digitaliserings ekspert

Mads Jespersen

Datalog / Automate- & digitaliserings ekspert

Hans Peter Høeg Larsen

Key Account Manager

Mobil 26225500

Anja Nielsen

Head of Content

Pia Nielsen

Bogholder

Email adresse


Hvad betyder FiSTO?

Måske du kender udtrykket ”The Sky is the Limit”. Her kan du stile så højt, at du når stjernerne. Hos Fisto.dk har vi endnu større ambitioner. Vi vil både være de største og de bedste – vi vil ligefrem være ”Masters of the Universe”, når det gælder online shopping.

Rent faktisk stammer navnet fra en figur med navnet Fisto i den populære serie ”Masters of the Universe”. Vi vil gerne stile højt – også, når det gælder både sortiment og forkælelse af vores kunder.

Stort engagement

Ingen ordrer er for store eller for små for Fisto.dk. Alle ordrer bliver behandlet med største professionalisme og engagement, hvad enten du handler som privat eller får en attraktiv firmaaftale.

Vi forkæler ikke bare med kendte og professionelle mærker, høj kvalitet og hurtig levering – vores service strækker sig også over en fantastisk kundeservice og et væld af oplysende videoer, hvor du kan se mange af vores produkter.

Du kan roligt glæde dig til at gå på opdagelse i vores spændende univers af produkter. Og har du spørgsmål, så står Mr. Fisto klar til at hjælpe dig med en ren win-win handel.

God shopping

Med venlig hilsen

Mr. Fisto + team

Masters of the Universe ;-D

T

Thomas H.

21.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Service og produkter er i top Gode priser, gode produkter og så en verdensklasse kundeservice.

Trustpilot
Søren Ishøy

Søren Ishøy

18.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering og rigtig god service

Google
Sophie Stitz

Sophie Stitz

13.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super tilfreds med mine varer jeg har købt. Og super service

Google
MrMarcGerner

MrMarcGerner

09.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Klasse produkt og levering :)

Google
Sally Ann Funder

Sally Ann Funder

09.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi venter på en vare her... turde ikke bestille i første omgang, da vi ikke kunne se forklaring på størrelserne på hjemmesiden... Ca. ti minutter efter at have skrevet til Fisto... på en sen hverdagsaften fik vi svar - vedhæftet en størrelsesoversigt. Fantastisk service!!

Google
Leth

Leth

08.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

En fantastisk hjemmeside med superservice til både privat og erhverv som jeg har benyttet mig af , leverer tøj med tryk helt efter eget ønske ,kan kun anbefale dette

Google
T

Thomas Alexandersen

04.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid gode tilbud og hurtig service

Facebook
L

Lucas Luci Stender

04.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

gode priser god service. kommer snart igen ❤️

Facebook
C

Camilla Jensen

01.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service, jeg bestilte en rygsæk og en drikkedunk for et par dage siden, jeg havde ikke opdaget jeg havde kommet til at skrive jeg ville afhente pakken i butikken. Jeg blev ringet op af Fisto som tænkte det var lidt mystisk, da jeg bor i den anden ende af landet. De var så søde at sende min pakke samme dag uden jeg skulle betale extra selvom det var mig der havde lavet en fejl. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.:)

Trustpilot
E

Erling Hansen

25.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg kan sige det virkede som jeg forventede handlen. afsendelse og transport til Præstø.

Trustpilot
Christian Wagner

Christian Wagner

21.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hej allesammen Jeg har lige købt en masse T-shirts og har lige modtaget dem de var hurtigt fremme og de sidder godt og er i en super kvalitet. Jeg er super glad for dem

Google
Rie Pedersen

Rie Pedersen

19.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg har kun haft positive oplevelser med at købe hos Fisto. Gode varer til fair priser

Google
Malene Lauritsen

Malene Lauritsen

19.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

MEGA GOD SERVICE !!! jeg bestilte nogle varer - så at der var 3-5 dages levering og jeg skulle bruge mine om tre dage. Skrev derfor til dem og de ringede og sagde at de havde skyndt sig at sende varen afsted ! Og sørme så; jeg nåede at få mine varer til tiden

Google
Lone Petersen

Lone Petersen

17.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Der var en fejl i min ordre, sendte en mail da jeg fik pakke lørdag, om fejle og om vi kunne finde en løsning. Jeg blev ringede op mandag, og de løst problem straks. Har aldrig fået sådag en god services fra en netbutik før, den var helt i top.

Google
Lene G. Nielsen

Lene G. Nielsen

17.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god oplevelse og top service

Google
Johannes Petersen

Johannes Petersen

17.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Skulle bruge gule sikkerheds veste med logo. Fik hurtigt et artwork retur til godkendelse og vestene blev ligeledes leveret hurtigt til os. Det er ikke sidste gange vi handler hos FISTO

Google
M

Malene Lauritsen

17.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

FANTASTISK OG IMØDEKOMMENDE service! Bestilte nogle varer hos fisto.dk og opdagede at der var 3-5 dages levering og jeg skulle bruge mine om tre dage. Skrev derfor til dem og de ringede mig straks op og sagde at de havde skyndt sig at sende varen afsted ! Og sørme så; jeg nåede at få mine varer til tiden

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

14.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Købte tshirts fra ID, rigtig god kvalitet og kunne ikke finde dem billigere andre steder.

Google
J

Jette Rickens Hannibal

04.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Kundeservice i top! Kundeservice i top. Bestiller klart hos dem igen! Jeg blev ringet op og fik info om, at en t-shirt jeg havde bestilt var i restordre, og meddelelse om kreditnota samtidig. Det synes jeg er mega god stil, frem for at den manglede, når jeg skulle pakke mine varer ud. Kvaliteten er i top, bestilte 4 forskellige mærker (Desværre var nogle for små, men med børn der ligger i midten er det 50/50 ) Men dem de kunne passe er de vildt glade for.

Trustpilot
M

Morten Christiansen

10.04.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende Meget tilfreds rigtig god service og hurtig levering kan kun anbefales

PriceRunner
V

Villiam Stender

15.02.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Go' service og gode priser. Hurtig levering

PriceRunner
© 2023 by FiSTO ApS. All rights reserved.