Filter
Shop efter

Portwest er professionel fra ende til anden. Fisto vil gerne have alle med på det eventyr, der hedder Portwest. Vi har altid et kæmpe udvalg af sko, tøj og tilbehør fra ovennævnte firma og har hurtig leveringstid på få dage ved at sende vores pakker ud til levering til hele Danmark.

 

Portwest Workwear er et mærke, der er kendt for at levere højkvalitets arbejdstøj og sikkerhedsudstyr til professionelle over hele verden. Virksomheden blev grundlagt i Irland i 1904 og har siden udvidet til at have en global tilstedeværelse.

Portwest Workwear tilbyder en bred vifte af arbejdstøj, herunder jakker, bukser, overalls og frakker, der er designet til at beskytte arbejderne mod farlige arbejdsmiljøer og elementerne. Deres tøj er lavet af holdbare materialer, der kan modstå slid og tåre, og er også designet til at være komfortabelt at bære i lang tid.

Mærket tilbyder også en bred vifte af sikkerhedsudstyr såsom hjelme, handsker, øjenbeskyttelse og høreværn, som er vigtige for at beskytte arbejderne i farlige arbejdsmiljøer.

Portwest Workwear er også kendt for at have et bæredygtigt fokus og arbejder aktivt på at reducere deres miljøpåvirkning. De bruger genanvendte materialer i deres produkter og har også implementeret en lang række initiativer for at reducere deres affald og energiforbrug.

Alt i alt er Portwest Workwear et pålideligt og velrenommeret mærke inden for arbejdstøj og sikkerhedsudstyr, der er kendt for sin høje kvalitet og bæredygtige tilgang.

Hvilke kategorier finder ud hos Portwest workwear

Portwest er en global leverandør af arbejdstøj, personligt beskyttelsesudstyr (PPE) og fritidstøj. Deres sortiment af arbejdstøj dækker et bredt udvalg af kategorier, der passer til forskellige industrier og erhverv. Nogle af de kategorier, Portwest workwear omfatter:

  1. Håndværker og byggeri: Denne kategori omfatter arbejdstøj og tilbehør, der er velegnede til byggeri og håndværk, såsom arbejdsjakker, bukser, handsker og sikkerhedssko.

  2. Industri og mekanik: Denne kategori indeholder arbejdstøj og beskyttelsesudstyr, der er specielt designet til at imødekomme behovene i industrien og mekanik, såsom flammehæmmende tøj, høreværn og åndedrætsværn.

  3. Sikkerhed og beskyttelse: Denne kategori inkluderer beskyttelsesudstyr, der er afgørende for sikkerheden på arbejdspladsen, såsom hjelme, høreværn, sikkerhedsbriller og handsker.

  4. Healthcare: Portwest's sortiment af tøj til sundhedspleje omfatter beklædning og tilbehør til sundhedspleje, der er hygiejniske og komfortable, såsom skjorter, bukser og jakker.

  5. Catering: Tilbehør og beklædning til catering er også inkluderet i sortimentet, såsom forklæder og kokkehuer, der er designet til at være lette, holdbare og nemme at rengøre.

Uanset hvilken branche eller erhverv du arbejder i, tilbyder Portwest arbejdstøj og beskyttelsesudstyr, der er designet til at imødekomme dine behov.

T

Thomas H.

21.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Service og produkter er i top Gode priser, gode produkter og så en verdensklasse kundeservice.

Trustpilot
Søren Ishøy

Søren Ishøy

18.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hurtig levering og rigtig god service

Google
Sophie Stitz

Sophie Stitz

13.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super tilfreds med mine varer jeg har købt. Og super service

Google
MrMarcGerner

MrMarcGerner

09.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Klasse produkt og levering :)

Google
Sally Ann Funder

Sally Ann Funder

09.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Vi venter på en vare her... turde ikke bestille i første omgang, da vi ikke kunne se forklaring på størrelserne på hjemmesiden... Ca. ti minutter efter at have skrevet til Fisto... på en sen hverdagsaften fik vi svar - vedhæftet en størrelsesoversigt. Fantastisk service!!

Google
Leth

Leth

08.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

En fantastisk hjemmeside med superservice til både privat og erhverv som jeg har benyttet mig af , leverer tøj med tryk helt efter eget ønske ,kan kun anbefale dette

Google
T

Thomas Alexandersen

04.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Altid gode tilbud og hurtig service

Facebook
L

Lucas Luci Stender

04.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

gode priser god service. kommer snart igen ❤️

Facebook
C

Camilla Jensen

01.08.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god service, jeg bestilte en rygsæk og en drikkedunk for et par dage siden, jeg havde ikke opdaget jeg havde kommet til at skrive jeg ville afhente pakken i butikken. Jeg blev ringet op af Fisto som tænkte det var lidt mystisk, da jeg bor i den anden ende af landet. De var så søde at sende min pakke samme dag uden jeg skulle betale extra selvom det var mig der havde lavet en fejl. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.:)

Trustpilot
E

Erling Hansen

25.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg kan sige det virkede som jeg forventede handlen. afsendelse og transport til Præstø.

Trustpilot
Christian Wagner

Christian Wagner

21.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Hej allesammen Jeg har lige købt en masse T-shirts og har lige modtaget dem de var hurtigt fremme og de sidder godt og er i en super kvalitet. Jeg er super glad for dem

Google
Rie Pedersen

Rie Pedersen

19.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Jeg har kun haft positive oplevelser med at købe hos Fisto. Gode varer til fair priser

Google
Malene Lauritsen

Malene Lauritsen

19.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

MEGA GOD SERVICE !!! jeg bestilte nogle varer - så at der var 3-5 dages levering og jeg skulle bruge mine om tre dage. Skrev derfor til dem og de ringede og sagde at de havde skyndt sig at sende varen afsted ! Og sørme så; jeg nåede at få mine varer til tiden

Google
Lone Petersen

Lone Petersen

17.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Der var en fejl i min ordre, sendte en mail da jeg fik pakke lørdag, om fejle og om vi kunne finde en løsning. Jeg blev ringede op mandag, og de løst problem straks. Har aldrig fået sådag en god services fra en netbutik før, den var helt i top.

Google
Lene G. Nielsen

Lene G. Nielsen

17.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Super god oplevelse og top service

Google
Johannes Petersen

Johannes Petersen

17.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Skulle bruge gule sikkerheds veste med logo. Fik hurtigt et artwork retur til godkendelse og vestene blev ligeledes leveret hurtigt til os. Det er ikke sidste gange vi handler hos FISTO

Google
M

Malene Lauritsen

17.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

FANTASTISK OG IMØDEKOMMENDE service! Bestilte nogle varer hos fisto.dk og opdagede at der var 3-5 dages levering og jeg skulle bruge mine om tre dage. Skrev derfor til dem og de ringede mig straks op og sagde at de havde skyndt sig at sende varen afsted ! Og sørme så; jeg nåede at få mine varer til tiden

Trustpilot
christian knudsen

christian knudsen

14.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Købte tshirts fra ID, rigtig god kvalitet og kunne ikke finde dem billigere andre steder.

Google
J

Jette Rickens Hannibal

04.07.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Kundeservice i top! Kundeservice i top. Bestiller klart hos dem igen! Jeg blev ringet op og fik info om, at en t-shirt jeg havde bestilt var i restordre, og meddelelse om kreditnota samtidig. Det synes jeg er mega god stil, frem for at den manglede, når jeg skulle pakke mine varer ud. Kvaliteten er i top, bestilte 4 forskellige mærker (Desværre var nogle for små, men med børn der ligger i midten er det 50/50 ) Men dem de kunne passe er de vildt glade for.

Trustpilot
M

Morten Christiansen

10.04.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Fremragende Meget tilfreds rigtig god service og hurtig levering kan kun anbefales

PriceRunner
V

Villiam Stender

15.02.2023.

☆☆☆☆☆
★★★★★

Go' service og gode priser. Hurtig levering

PriceRunner
© 2023 by FiSTO ApS. All rights reserved.